Iedere twee maanden zet een Werkgebouwer zijn werk in het zonnetje in de Toonzaal. Van 5 oktober tot en met 1 december is het de beurt aan Keigoed. Keigoed is gespecialiseerd in vrolijke, kleurrijke, inventieve aankleding voor particulier en (verhuur)bedrijf. Dus hoe kunnen we ons werk het best laten zien? Door de Toonzaal in te richten als een binnenfestival! Iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur kan je het resultaat komen bewonderen.

Aangezien een festival pas gaat leven als er bezoekers zijn, organiseren we de eerste en de laatste dag van onze expositie een niet te missen minifestival waar we ook het buitenterrein bij betrekken.

ZATERDAG 5 OKTOBER 16.00 TOT 23.00 WATER

Laat je fotograferen in een old school onderwater decor, maak een selfie als zeemeerman of zeemeermin, vlieg naar grote hoogtes en betreed de kast der verschrikkingen. Kom luisteren naar de Franse chansons van Jacqueline ter Linden en de jazz (??) van Kairos Trio. Kom dansen met DJ’s Tilo Tequila en Louie Luv die draaien in een Volvo Amazone. Proef spannende cocktails, lekker bier, straffe koffie en echte zeemansfriet.

ZONDAG 1 DECEMBER VUUR 16.00 TOT 23.00 VUUR

December trappen we af met diverse vurige optredens. Smiling Bike Soundsystem zorgt voor muziek uit alle windstreken en plug je eigen GSM in! Je kan lekker dansen met een Krambamboelie in je hand. En voel je even super(wo)man hangend in de lucht!

Keigoed minifestival wordt gesponsord door Tobias Duysens en Gulpener.

Het volledige programma vind je op www.keigoed.org