MENU

delicataart

1776
0

‘Elke gelegenheid is een gelegenheid voor taart’

Tamara Verheijden van Delicataart had een leidinggevende functie in de financiële administratie toen ze besloot het roer om te gooien. “Ik wilde meer met de leuke dingen van het leven bezig zijn.” Bakken deed ze altijd al graag. In haar vrije tijd volgde ze verschillende workshops. In de zomer van 2018 besloot ze werk te maken van haar hobby, in september begon ze aan de opleiding taartdecoratie, in januari begon ze voor zichzelf. Behalve in taarten specialiseert ze zich ook in ‘zoete tafels’ voor bijvoorbeeld bruiloften en bedrijfsfeesten.

In haar vak als taartenbakker en -decorateur onderscheidt Tamara zich door haar persoonlijke aanpak en het gebruik van verse, eerlijke ingrediënten. “Voor mij is belangrijk dat een taart wordt afgestemd op de persoon en op de gelegenheid. Een bestelling begint dan ook met het luisteren naar de specifieke wensen. Centraal staat natuurlijk de persoon voor wie de taart is. Zo wilde een communicantje graat een taart van arretjescake. Als dat is wat je wil, dan ga ik dat maken.”

De keuze voor het Werkgebouw was snel gemaakt. “De samenhang spreekt me aan, de goede sfeer, dat je dingen ziet ontstaan. Toen ik de eerste keer kwam kijken, had ik direct leuke gesprekken. Ik krijg energie van de mensen. Als ik met mijn werk bezig ben, ga ik daar helemaal in op en vergeet ik soms de wereld om me heen. Ik moet daar af en toe uitstappen. Dat kan hier heel goed. De ondernemers in het werkgebouw zijn bovendien ideale taartenproevers.”

www.delicataart.com

back to top