MENU

Jacqueline Hoffman

3026
0

‘Unieke dingen maken door samenwerking’

Tuinarchitect Jacqueline Hoffman heeft vanaf het begin een werkruimte in het Werkgebouw. Dat zorgt soms voor een verrassingseffect, want de argeloze bezoeker van de Tapijnkazerne verwacht in het Werkgebouw niet direct een tuinarchitect. Jacqueline ontwerpt tuinen met passie, zoekt verbindingen met de architectuur en de omgeving en houdt rekening met de natuur. In oktober ging haar werkplaats over naar Maurice. Haar werk is wel nog te zien in de Toonzaal.

“Mijn opdrachtgevers zijn huiseigenaren, hoveniers, architecten, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Sinds begin jaren 90 heb ik een voorliefde voor stadstuinen ontwikkeld. Een tuin is een waardevol bezit. Elke opdracht is een uitdaging om een sfeervolle en efficiënte leefruimte te creëren voor mijn klant. Een goede balans tussen verharding en beplanting zorgt voor een uitnodigend tuingevoel.”

“Ik ben blij dat ik het gedurfd heb om hier een werkplek te huren, want hier ben je zichtbaar. Mijn kantoor aan huis heeft juist andere voordelen. Mensen vanuit diverse vakgebieden komen hier bij elkaar, dat vind ik inspirerend. We kunnen veel van elkaar leren. Het zorgt er bovendien voor dat ik unieke dingen kan laten maken voor mijn klanten. Bijvoorbeeld, een bijzondere poort of een op maat gemaakt tuinhuis. Ideaal voor de klant die iets speciaals zoekt!”

www.pieroen-hoffman.nl

back to top