MENU

houten koppen

3205
0

‘Verder denken dan de klant’


Marc Verreijt en Geert Hendrickx zijn samen ‘houten koppen – meubelmakers’. Ze klopten zelf bij Het Werkgebouw aan, omdat de plek ze enorm aanspreekt. Al voordat ze er een eigen ruimte hadden, werd de één huismeester en stapte de ander in de strategiewerkgroep. Marc en Geert gaan altijd naar hun klanten toe, luisteren aandachtig naar hun wensen en vertalen dat naar een houten meubel.

“Wij maken wat de klant bedenkt. We vinden het belangrijk om te zien waar het meubel komt te staan, wat de stijl is van de mensen voor wie we het maken. We luisteren naar wat onze klanten willen en tillen hun ideeën graag naar een hoger plan. Daarbij letten we ook op het praktische gebruik. Passen de stoelen wel onder de tafel, is er nog genoeg loopruimte als de deur van het kastje open staat?”

Marc en Geert kennen elkaar al heel lang. Ze zijn een goed team, ze vullen elkaar aan en dagen elkaar uit:
Marc: “Geert heeft een grote technische kennis en is thuis in alle vaktermen.”
Geert: “Marc werkt meer esthetisch, met goed gevoel voor vormen en houtsoorten.”
Marc: “Samen maken we mooie dingen.”
Geert: “Waar we altijd allebei achter staan.”
Marc: “En dat merken de klanten, ze voelen ons enthousiasme.”

“Het is een voorrecht dat we kunnen werken in het Werkgebouw. De sfeer van de plek is goed. De betrokkenheid bij elkaar is groot. We lopen makkelijk bij elkaar binnen om elkaars mening te vragen. Er zijn korte lijnen en er is kruisbestuiving. Als onze tafels stalen poten nodig hebben, hoeven we maar naar onze buurman te lopen.”

www.houten-koppen.nl

back to top